Heerlijk uitwaaien op Texel

Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

18 september 2019

Ballon
Beste filmliefhebber, 
 
Wij doen altijd ons best om mooie films aan u te laten zien en u daar goed over te informeren. Helaas lukt het ons niet altijd om alle datums en tijden helemaal goed in de programmafolder te plaatsen. Vandaar dit bericht: let komende zondag goed op als u een film in Bergen op Zoom wilt bezoeken. Ballon, het spannende verhaal van twee gezinnen die op spectaculaire wijze uit de DDR proberen te vluchten, is komende zondag, 22 september, om 11.15 uur te zien in al onze vertoningslocaties, en verder donderdag 19 september in Roosendaal, dinsdag 24 in Bergen op Zoom en woensdag 25 in Etten-Leur. De vertoningstijd van de prachtige documentaire Apollo 11, zondag in Bergen op Zoom, staat verkeerd op de voorkant van de folder. Deze film draait daar om 18.45, en verder maandag 23 sept in Bergen op Zoom en woensdag 25 sept in Roosendaal. Bij de stukjes in de binnenkant van de folder staat het er wel juist, net als op de website.
Apollo 11
Ook bij Das schweigende Klassenzimmer staat een verkeerde datum, nu bij het stukje, op de achterkant van de folder. De bij Roosendaal vermelde datum woensdag 10 oktober bestaat niet, dat moet zijn woensdag 9 oktober.
Voor die tijd zijn er nog een paar mooie films waarvan de gegevens volgens ons wel kloppen. Zoals de Britse muzikale tragikomedie Blinded by the Light, waarvan niet alleen de titel naar Bruce Springsteen verwijst.  In de nieuwe Tarantino, Once Upon a Time in... Hollywood, wordt de klok teruggedraaid naar het jaar 1969. We hebben slechts weinig voorstellingen ingepland omdat die film al uitgebreid in het reguliere bioscoopprogramma te zien was en nog steeds is (behalve in Roosendaal).
Blinded by the Light
Begin oktober komt Diego Maradona zijn kunsten vertonen in de mooie, gelijknamige documentaire. Tegen die tijd is er al weer een nieuwe programmafolder. We gaan ons uiterste best doen daar alle vertoningsdatums en -tijden juist in te vermelden.

We hopen u weer vaak te zien! 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook