Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

18 september 2019

Ballon
Beste filmliefhebber, 
 
Wij doen altijd ons best om mooie films aan u te laten zien en u daar goed over te informeren. Helaas lukt het ons niet altijd om alle datums en tijden helemaal goed in de programmafolder te plaatsen. Vandaar dit bericht: let komende zondag goed op als u een film in Bergen op Zoom wilt bezoeken. Ballon, het spannende verhaal van twee gezinnen die op spectaculaire wijze uit de DDR proberen te vluchten, is komende zondag, 22 september, om 11.15 uur te zien in al onze vertoningslocaties, en verder donderdag 19 september in Roosendaal, dinsdag 24 in Bergen op Zoom en woensdag 25 in Etten-Leur. De vertoningstijd van de prachtige documentaire Apollo 11, zondag in Bergen op Zoom, staat verkeerd op de voorkant van de folder. Deze film draait daar om 18.45, en verder maandag 23 sept in Bergen op Zoom en woensdag 25 sept in Roosendaal. Bij de stukjes in de binnenkant van de folder staat het er wel juist, net als op de website.
Apollo 11
Ook bij Das schweigende Klassenzimmer staat een verkeerde datum, nu bij het stukje, op de achterkant van de folder. De bij Roosendaal vermelde datum woensdag 10 oktober bestaat niet, dat moet zijn woensdag 9 oktober.
Voor die tijd zijn er nog een paar mooie films waarvan de gegevens volgens ons wel kloppen. Zoals de Britse muzikale tragikomedie Blinded by the Light, waarvan niet alleen de titel naar Bruce Springsteen verwijst.  In de nieuwe Tarantino, Once Upon a Time in... Hollywood, wordt de klok teruggedraaid naar het jaar 1969. We hebben slechts weinig voorstellingen ingepland omdat die film al uitgebreid in het reguliere bioscoopprogramma te zien was en nog steeds is (behalve in Roosendaal).
Blinded by the Light
Begin oktober komt Diego Maradona zijn kunsten vertonen in de mooie, gelijknamige documentaire. Tegen die tijd is er al weer een nieuwe programmafolder. We gaan ons uiterste best doen daar alle vertoningsdatums en -tijden juist in te vermelden.

We hopen u weer vaak te zien! 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheel

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook