Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

27 oktober 2019

Beste filmliefhebber, 
 
De laatste programmafolder van het jaar is alweer gereed om gedrukt te worden. Dat wil zeggen dat u het ontwerp in pdf formaat kunt downloaden via deze link. Natuurlijk is alles ook te lezen op de Cinema Paradiso website. Het jaar loopt voor ons tot 18 december, want in de kerstvakantie zijn we als altijd gesloten om in de bioscopen plaats te maken voor de seizoensdrukte.   
Niet alle films in de nieuwe folder zijn op dit moment al verschenen. Die titels zullen komende weken via de pers in de aandacht komen. We beperken ons voor nu tot het noemen van de eerste twee titels: de briljante, tegelijk komische, spannende en maatschappijkritische film The Fall of the American Empire (bovenste foto), en het veelbejubelde regiedebuur van Halina Reijn, Instinct (middelste foto), met glansrollen van Carice van Houten en Marwan Kenzari. 
Voor we aan de films in de nieuwe folder toe zijn is er nog heel veel moois bij ons te zien. Deze speelweek  Dolor y Gloria en de erg grappige (Adams-) kostuumfilm De Patrick, vanaf donderdag Downton Abbey en de week daarna de Britse shanty-komedie Fisherman's Friends (onderste foto). Tik of klik op de titels voor meer informatie, trailers en vertoningsdatums. 

We hopen u weer vaak te zien! 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Facebook
Website
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheel

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook