Heerlijk uitwaaien op Texel

Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

27 oktober 2019

Beste filmliefhebber, 
 
De laatste programmafolder van het jaar is alweer gereed om gedrukt te worden. Dat wil zeggen dat u het ontwerp in pdf formaat kunt downloaden via deze link. Natuurlijk is alles ook te lezen op de Cinema Paradiso website. Het jaar loopt voor ons tot 18 december, want in de kerstvakantie zijn we als altijd gesloten om in de bioscopen plaats te maken voor de seizoensdrukte.   
Niet alle films in de nieuwe folder zijn op dit moment al verschenen. Die titels zullen komende weken via de pers in de aandacht komen. We beperken ons voor nu tot het noemen van de eerste twee titels: de briljante, tegelijk komische, spannende en maatschappijkritische film The Fall of the American Empire (bovenste foto), en het veelbejubelde regiedebuur van Halina Reijn, Instinct (middelste foto), met glansrollen van Carice van Houten en Marwan Kenzari. 
Voor we aan de films in de nieuwe folder toe zijn is er nog heel veel moois bij ons te zien. Deze speelweek  Dolor y Gloria en de erg grappige (Adams-) kostuumfilm De Patrick, vanaf donderdag Downton Abbey en de week daarna de Britse shanty-komedie Fisherman's Friends (onderste foto). Tik of klik op de titels voor meer informatie, trailers en vertoningsdatums. 

We hopen u weer vaak te zien! 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Facebook
Website
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook