Buienradar Brabant

De Kring Roosendaal | Nog één nachtje slapen...

 

Nog één nachtje slapen...

...en dan kun je reserveren voor seizoen 2017-2018!
Wordt het Jochem Myjer, Karin Bloemen, Conny Janssen Danst, Danny Vera, VAMOS!, Herman van Veen, een andere voorstelling of misschien zelfs allemaal? Bekijk nu het programma en reserveer morgen, vrijdag 19 mei, vanaf 10.00 uur je kaarten.

Reserveer je via de website, zorg dan dat je alvast bent ingelogd of maak een account aan, mocht je dat nog niet hebben. Zo kun je snel aan de slag.

Kom je er niet uit? Bel gerust vanaf 10.00 uur naar 0165 - 555 555 en wij helpen je verder. Houd er rekening mee dat je op de website in een wachtrij wordt geplaatst vanwege de drukte. Ook de telefooncentrale kan drukker zijn dan normaal.

Tips voor dit seizoen

Ook al kun je vanaf morgen al reserveren voor volgend seizoen, in het huidige seizoen staan er nog wat voorstellingen op het programma waarvan we er graag twee uitlichten:

Lekker weertje, Dikkie Dik! (2+)

familie
zondag 28 mei 2017 11:00 uur
Dirk Scheele
Lekker weertje, Dikkie Dik! (2+)

Dikkie Dik dartelt tussen de lammetjes in de lente, vangt bladeren in de herfst, speelt in de sneeuw in de winter en eindigt op een spetterend zomerfeest.

HonderdHuizen

specials
donderdag 08 juni 2017 19:00 uur
Yinka Kuitenbrouwer
HonderdHuizen

Yinka praatte met 100 mensen over thuis. Op basis van gesprekken vertelt ze een nieuw verhaal. Speciaal voor deze editie neemt Yinka je mee naar het Tongerlohuys, waar verhalen centraal staan. Deze voorstelling kun je ook om 21.00 uur bezoeken.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook