Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

30 november 2019

Beste filmliefhebber, 
 
Deze zondagochtend (1 december) hebben we een prachtige film die voor de gelegenheid ook geschikt is voor kinderen (vanaf een jaar of acht). Kapsalon Romy toont op ontroerende wijze hoe de relatie tussen Romy en haar oma verandert als laatstgenoemde begint te dementeren. Deze warm aanbevolen film is ook nog te zien komende dinsdag in Bergen op Zoom en woensdag in Etten-Leur. 
De andere film deze speelweek is After the Wedding (foto hieronder), de zeer geslaagde Amerikaanse remake van de gelijknamige Scandinavische film. Blijft een erg sterk verhaal. Zondag 18.45 en maandag 20.30 in Bergen op Zoom, woensdag in Roosendaal. 
Vanaf donderdag hebben we de nieuwe Ken Loach: Sorry We Missed You (foto hieronder). Niet de meest vrolijke film uit ons programma, wel een die hard aankomt. We kennen Loach als altijd sociaal betrokken, maar zo grimmig als in deze alom bekroonde en bejubelde film was hij zelden. Nu geeft de hedendaagse samenleving ook aanleiding tot bezorgdheid - het geschetste beeld is maar al te realistisch. Een buitengewoon belangrijke film dus. 
Over de laatste films van het jaar (als altijd zult u ons rond de feestdagen een paar weken moeten missen vanwege seizoensdrukte in de bioscopen), Light of my Life en The Farewell, meer in de volgende nieuwsbrief. 

Als altijd kunt u alles over de films vinden op www.cinemaparadiso.nl. De actuele programmafolder is hier te downloaden.

We hopen u weer vaak te zien! 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Facebook
Website
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheel

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook