Black Friday bij de HEMA

Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

30 november 2019

Beste filmliefhebber, 
 
Deze zondagochtend (1 december) hebben we een prachtige film die voor de gelegenheid ook geschikt is voor kinderen (vanaf een jaar of acht). Kapsalon Romy toont op ontroerende wijze hoe de relatie tussen Romy en haar oma verandert als laatstgenoemde begint te dementeren. Deze warm aanbevolen film is ook nog te zien komende dinsdag in Bergen op Zoom en woensdag in Etten-Leur. 
De andere film deze speelweek is After the Wedding (foto hieronder), de zeer geslaagde Amerikaanse remake van de gelijknamige Scandinavische film. Blijft een erg sterk verhaal. Zondag 18.45 en maandag 20.30 in Bergen op Zoom, woensdag in Roosendaal. 
Vanaf donderdag hebben we de nieuwe Ken Loach: Sorry We Missed You (foto hieronder). Niet de meest vrolijke film uit ons programma, wel een die hard aankomt. We kennen Loach als altijd sociaal betrokken, maar zo grimmig als in deze alom bekroonde en bejubelde film was hij zelden. Nu geeft de hedendaagse samenleving ook aanleiding tot bezorgdheid - het geschetste beeld is maar al te realistisch. Een buitengewoon belangrijke film dus. 
Over de laatste films van het jaar (als altijd zult u ons rond de feestdagen een paar weken moeten missen vanwege seizoensdrukte in de bioscopen), Light of my Life en The Farewell, meer in de volgende nieuwsbrief. 

Als altijd kunt u alles over de films vinden op www.cinemaparadiso.nl. De actuele programmafolder is hier te downloaden.

We hopen u weer vaak te zien! 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Facebook
Website
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook