DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso 25 januari

NIEUWS

25 januari 2020

Beste filmliefhebber, 
 
Fijn dat u uw filmhuis in de bioscoop ook dit jaar weer in grote getale heeft weten te vinden. We hebben er alle vertrouwen in dat de films in de tweede programmafolder van 2020, die nu hier te downloaden is, ook goed zullen bevallen. Natuurlijk zijn alle voorstellingen eveneens te vinden op onze website. Voorop de folder staat Hors normes, van de makers van Intouchables. Opnieuw een erg aansprekende, sociaal bewogen film. Dit keer staat de opvang van kinderen met een ernstige beperking centraal. Samen met Spirit in Roosendaal organiseren we een speciale extra middagvoorstelling, waarover achter deze link meer te lezen is.   
Voor we aan de nieuwe titels toe zijn is er nog heel veel moois te zien. In de nu lopende speelweek hebben we het briljante, alom bejubelde en voor talloze Oscars genomineerde Parasite - echt niet te missen. Let op de aanvangstijden op zondag: 11.15 in Roosendaal en Etten-Leur, 18.45 in Bergen op Zoom - ook nog dinsdag in BoZ en woensdag in E-L.
Amazing Grace (zo 11.15 en ma in BoZ, wo in Roosendaal) is gegarandeerd een onvergetelijke belevenis voor muziekliefhebbers. De verloren gewaande opnames van een optreden van Aretha Franklin in een kerk, anno 1972. 
Vanaf komende donderdag hebben we de prachtige, temperamentvolle Braziliaanse film The Invisible Life of Eurídice Gusmão (foto hierboven). 
Bumperkleef is een a-typische film in ons programma. Een Nederlandse thriller over fileleed. Wij vonden hem erg vermakelijk en bijzonder knap gemaakt, dus we laten hem graag zien. 
La belle époque tot slot is een heerlijke nostalgische tijdreis naar 1974. Met Daniel Auteuil, voorzien van een geweldige snor (onderste foto). 

We hopen u weer vaak te zien! 

Mede namens alle vrijwilligers van Cinema Paradiso, met hartelijke groet,
Jan Luijsterburg, voorzitter

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook