DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

 

NIEUWS

2 maart 2020

Beste filmliefhebber, 
 
De nieuwe programmafolder wordt op dit moment gedrukt. De digitale versie is hier te downloaden. Alle aangekondigde films staan ook beschreven op onze website, waar meteen de trailers te bekijken zijn. Ook staan er links naar verdere informatie over de films. U kunt zich dus weer voorbereiden en de voorkeuren bepalen. Maar laat u zich vooral ook verrassen - het zijn zeker niet alleen de bekendste titels die de moeite waard zijn. De voorzijde van de folder wordt gevuld met Little Women, de verfrissende nieuwe verfilming van het klassieke boek Onder moeders vleugels uit 1868. 
Op de nieuwe films komen we later terug. Nu vragen we liever aandacht voor de films die we komende weken op het programma hebben. Na de lopende speelweek, met Marriage Story en The Two Popes, hebben we vanaf komende donderdag de heerlijke avonturenfilm The Peanut Butter Falcon. Daarin gaat Zak, een jonge man met het syndroom van Down die worstelaar wil worden, op reis. Daarna is het oorlog geblazen bij Cinema Paradiso. 
Jojo Rabbit behandelt WOII vanuit het verrassend vrolijke perspectief van een fantasievolle Duitse jongen. 1917, een wereldoorlog eerder, laat op spectaculaire wijze voelen hoe het is om strijd te leveren vanuit de loopgraven. Een zeker in visueel opzicht verbluffende film. Het meest indrukwekkend en indringend is echter zonder twijfel For Sama. Iedereen zou deze alom bejubelde documentaire uit Syrië moeten zien.

We hopen u weer vaak te zien! 

Mede namens alle vrijwilligers van Cinema Paradiso, met hartelijke groet,
Jan Luijsterburg, voorzitter
Facebook
Website
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook