DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Theater de Bussel Laatste nieuws, cabaretcursussen en nog meer Busseltips

We gaan weer (heel voorzichtig) open!

We zijn momenteel achter de schermen druk bezig om onze theaterdeuren vanaf 4 juni weer voor een klein publiek te kunnen openen. We zullen dan eerst starten met mooie filmvertoningen in onze "BusselBios", gevolgd door kleine voorstellingen. Ons filmprogramma wordt woensdag 20 mei bekendgemaakt, we hebben er heel veel zin in om weer bezoekers te kunnen ontvangen!

Al sinds het begin van de coronacrisis houden we onze bezoekers via deze wekelijkse nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste Busseltips voor thuis. We hebben daar al vele positieve reacties op ontvangen. Het kan echter zijn dat, door een klein systeemfoutje, dit pas jouw eerste of tweede nieuwsbrief is die je ontvangt. Gelukkig is dat nu verholpen. Mocht je alle Busseltips of al ons Coronanieuws nog willen nalezen, dan kan je altijd terecht op onze website.

Volgende week worden de eerste mails verstuurd naar onze voorstellingsbezoekers over de annulering of verplaatsing en wat te doen met de tickets. We vragen nog even om je geduld, zodat we het netjes voor iedereen kunnen afhandelen.

In de tussentijd kan er nog genoeg theatervertier online gevonden worden. Het is natuurlijk nooit zo leuk en sfeervol als live in een echte theaterzaal, maar beter dan niets. Zo zijn er diverse hilarische “cursussen” van cabaretiers te vinden. Of hele toneelvoorstellingen, zoals 'Architect' van Jakop Ahlbom exclusief voor Busselbezoekers of 'De Gelaarsde Poes' voor de hele familie. Of wat dacht je van het hele repertoire van Freek de Jonge? Daarmee kom je zeker aan je wekelijkse dosis theater.

We hopen je snel in ons en jouw theater te begroeten.

Met warme groet,

Team Theater de Bussel

Cabaretcursussen

Cursus Cabaret door Brigitte
Dé koningin van het Cabaret Brigitte Kaandorp geeft in "Cursus Cabaret voor Beginners" (2011) haar tienstappenplan voor een degelijke zaalshow. Je kunt de hele cursus online bekijken. Je moet natuurlijk zelf weten wat je ermee doet, maar hilarisch is het sowieso.
Lees meer
Spoedcursus geluk van Guido Weijers
Geluk kan iedereen wel gebruiken, vooral nu! Caberetier Guido Weijers deelt op zijn kanaal een Spoedcursus Geluk. Kun jij een helder, allesomvattend antwoord geven op de vraag: Wat is geluk? Guido heeft het (wetenschappelijke) antwoord.
Lees meer
Snelcursus imiteren van Jochem Myjer
In zijn vijfde Cabaretvoorstelling 'Adem in, Adem uit' geeft Jochem Myjer je onder andere een Snelcursus Imitaties. Verder neemt hij je als ervaren 'zenmeester' mee in een gloednieuwe, kalmerende meditatieoefening. Althans, dat beweert hij.
Lees meer
Online toneelvoorstellingen
'De Architect' van Jakop Ahlbom
Exclusief online voor de Busselbezoeker: de voorstelling 'De Architect (2008)' van de Jakop Ahlbom Company. In 'De Architect' creëert Jakop Ahlbom opnieuw een surrealistische wereld en toont hij datgene wat verborgen blijft achter de dikke muren van ons huiselijke bestaan.
Lees meer
De Gelaarsde Poes
Kijk met de hele familie 'De Gelaarsde Poes'; de lovend ontvangen parodie op de Gelaarsde Kat door het Ro Theater. Met o.a. Maarten Heijmans, Alex Klaasen en Arjan Ederveen.  Een muzikale cocktail van gedaante-verwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen.
Lees meer
Totaal Freek!
Het gehele oeuvre van Freek online
Vanaf nu is alles wat Freek de Jonge sinds 1980 op video geregistreerd heeft, integraal en zonder voorbehoud beschikbaar op zijn YouTubeKanaal.
Lees meer

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook