DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Nieuws Den Bolder mei/juni 2020

 
Facebook
Twitter
Website

Nieuws Den Bolder

mei/juni 2020

 

Werkgroepen Den Bolder laten van zich horen. Klik op de videoboodschap hieronder!

Achter de schermen van Den Bolder wordt nog steeds hard gewerkt door onze vrijwilligers en beheerders om verschillende activiteiten in en buiten Den Bolder mogelijk te maken. We hopen jullie snel weer te mogen ontmoeten!

Kijk hier voor de videoboodschap

Hou vol en tot gauw in Den Bolder!
 

Den Bolder gaat weer open voor gereserveerde groepen!


We zijn ontzettend blij dat we jullie kunnen melden dat Den Bolder op dinsdag 2 juni weer open gaat voor vooraf aangemelde groepen. Zo zullen de Biljarters en Darters weer aan de slag gaan, de Koffiegroep weer mensen ontvangen, de handwerksters van de Kromme Naald kunnen weer samenkomen en kan er weer geschilderd worden. De individuele muzieklessen van het Kunstencentrum zijn al gestart. Ook de Bibliotheek en Peuterspeelzaal zijn weer geopend.

Momenteel zijn wij bezig Den Bolder veilig in te richten zodat wij iedereen op gepaste afstand van 1,5 meter weer kunnen ontvangen. 

Hopelijk tot gauw in Den Bolder!
 

Ruilkast Den Bolder verplaatst naar 't Binnenhof


De afgelopen tijd is er erg veel gebruik gemaakt van de Ruilkast voor Den Bolder. Nu de Bibliotheek weer geopend is op maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, hebben wij besloten de Ruilkast te verplaatsen naar 't Binnenhof op het Raadhuisplein in Waspik. Daarbinnen kunt u nog steeds terecht voor het ruilen van boeken en spellen.
 
 
 

Den Bolder bedankt haar partners

Facebook SCC Den Bolder
Website SCC Den Bolder
 
 

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook