DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Ode aan jou, Busseltips en laatste nieuws

Ode aan jou en Busseltips
Beste ,

Al maanden is het ongekend leeg en stil in ons theater. We hebben je enorm gemist en missen je nog steeds! Daarom willen we graag bij deze een bijzondere ode brengen aan jou, onze trouwe Busselbezoeker. Speciaal gezongen door Elke Vierveijzer vanuit Theater de Bussel. Klik op het plaatje hieronder om de ode te bekijken.

Gelukkig kunnen wij vanaf 4 juni de rode loper weer voor je uitrollen, want dan zullen we (voorzichtig) onze deuren openen voor een klein publiek. De verdere invulling van dit programma zullen we volgende week bekendmaken.

Tot die tijd blijven we de leukste Busseltips voor thuis geven. Voor de musicalliefhebbers zijn er allerlei mooie musicals voor jong en oud online te vinden. Ook op filmgebied zijn er zeker kwaliteitsfilms online te vinden. Helaas ging het Filmfestival in Cannes dit jaar niet door, maar de winnaars en genomineerden van vorige jaren zijn zeker het bekijken waard.  

We wensen je een fijne week en hopen je snel weer te zien in jouw en ons theater.

Met warme groet,

Team Theater de Bussel

Online Musicals voor jong & oud

De Zangeres zonder Naam
Vanaf maandag 25 mei online; de musical De Zangeres zonder Naam, over de legendarische Mary Servaes met Ellen Pieters in de hoofdrol. Een verhaal met een lach en een traan over een vrouw die zich uit haar armoedige omstandigheden een weg omhoog vocht tot de Koningin van het levenslied.
Lees meer
Razend de Musical
Razend de Musical (2017) is een mooie, indringende voorstelling naar het boek van Carry Slee. Over Sven, een jongen die door zijn vader wordt geslagen en met behulp van zijn fantasie probeert te ontsnappen aan de werkelijkheid. Maar eens komt de waarheid naar boven.
Lees meer
Sprookjessprokkelaar de Musical
De deuren van het Efteling theater blijven voorlopig nog dicht. Gelukkig kun je hun musical de Sprookjessprokkelaar volledig online bekijken. Een betoverende voorstelling over de 12-jarige Sterre, haar opa en een magische sprookjesbibliotheek.
Lees meer
Filmtips voor thuis
The Square
The Square, winnaar van de Gouden Palm 2017, is een heerlijk vreemde satire van regisseur Ruben Östlund over de hedendaagse kunstwereld, maar ook – en vooral – over de moderne mens. Met o.a Claes Bang, Dominic West en Elisabeth Moss. Bekijk de film bijvoorbeeld op Netflix.
Lees meer
Shoplifters
Het indringende Japanse drama ‘Shoplifters’ van de bejubelde regisseur Hirokazu Kore-eda was in 2018 de winnaar van de Gouden Palm. Een prachtige film over de familiebanden van een Japanse familie.
Lees meer
Borgman
Borgman is een Nederlandse psychologische thriller over mysterieuze zwerver, die zijn zinnen heeft gezet op een yuppengezin. Met onder anderen Jan Bijvoet, Hadewych Minis en Jeroen Perceval.
Lees meer
 

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook