Buienradar Brabant

Donckhuys nieuws

Lekker lachen in de Wintertijd

Dit weekend is de Wintertijd weer ingegaan, voor je het weet is de zon weer vroeg onder. Maar gelukkig hoeven de kortere dagen geen reden tot somberheid te geven. Bij DonckHuys kun je in november volop lachen! Met maar liefst twee cabaretvoorstellingen én de start van het Carnavalsseizoen op de 11e van de 11e. Veel lachen, feesten en een hoop gekkigheid dus deze maand!

Aftrap Carnavalsseizoen 2017-2018
Het Carnavalsseizoen wordt traditioneel afgetrapt met de 11-11 viering in 't Schouw. De hofhouding, de Peejenploeg van ut jaor en het motto van Carnaval 2017-2018 worden bekend gemaakt, waarna het eerste carnavalsfeest van dit seizoen los barst. De entree is gratis! Een dag later wordt in De Heeren van Dongen gestreden om een plek in de jeugdraad tijdens de Jeugdprinsverkiezing. Ook hier is de entree gratis, dus kom lekker kijken om de jonge fanatiekelingen aan te moedigen!

Op 18 november kun je lekker meelallen tijdens het Grand Gala du Pee (Songfestival) in 't Schouw. Verschillende carnavalsverenigingen brengen deze avond hun eigen carnavalslied ten gehore om een gooi te doen naar hét officiële Carnavalslied van het nieuwe Carnavalsseizoen. Kom luisteren, hossen en lekker meeblèren deze avond. De entree is 5 euro.

3/11 cabaret met Jochen Otten in De Heeren van Dongen
Ook cabaretier Jochen Otten uit Tilburg, is wel in voor wat gekkigheid. Jochen is o.a. bekend van het vlijmscherpe BNN TV-sketchprogramma 'Sluipschutters', maar ook van Comedytrain. Hij heeft al een aantal succesvolle theatershows op zijn naam staan. Dit keer staat hij in Dongen met de try-out van zijn show 'Troosten'. Hoe Jochen gaat troosten? Hij heeft nog geen idee. En toch, ondanks zijn gebrek aan moederinstinct en het grote, diepe gat in zijn empathisch vermogen, zul je deze avond genieten van het spervuur aan rake grappen en zijn prachtige, persoonlijke verhaal.

25/11 Vlafeest met Fabian Franciscus bij Het KunstPodium
Ook bij de voorstelling van cabaretier Fabian Franciscus in de villa van Het KunstPodium kun je je lachspieren trainen. In de voorstelling 'Vlafeest' vertelt Fabian uitgebreid over zijn autisme. Hij beschrijft op een hilarische manier hoe dit hem soms in verwarrende situaties brengt. Hij is er zelfs van overtuigd dat je er stiekem veel van zult opsteken! Fabian won verschillende prijzen op cabaretfestivals en trad ook op in bekende buitenlandse comedyclubs. Wil je nog meer weten? Bekijk dan even de video of lees hier verder.


Een overzicht van andere theatervoorstellingen bij DonckHuys vind je hier.

Overige activiteiten bij Donckhuys
En natuurlijk is er veel meer te doen bij DonckHuys! Een overzicht van alle activiteiten die deze maand bij ons plaatsvinden, zie je hieronder.

Meer informatie is te vinden op www.donckhuys.nl. Volg ook onze Facebook pagina!

3 november

Jochen Otten

Troosten (cabaret)

lees meer

5 november

Tweedehandsmarkt

Buurtver. Dongen-West

lees meer

12 november

Jeugdprinsverkiezing

St. de Peeënstekers

lees meer

18 november

Sinterklaasintocht

's-Gravenmoer

lees meer

24 november

Herfstconcert

Volkskoor's-Gravenmoer

lees meer

25 november

Repair Café

De Geubel

lees meer

4 november

Maaltijdconcert

Crescendo

lees meer

10 november

Pubquiz

De Geubel

lees meer

15 november

Damescafé

De Geubel

lees meer

18 november

Grand Gala du Pee

St. de Peeënstekers

lees meer

24+25+26 november

Expositie

Fotoclub Dongen

lees meer

29 november

Eetpunt

's-Gravenmoer

lees meer

4 + 17 november

Vrij dansen

't Schouw

lees meer

11 november

11-11 Viering

St. de Peeënstekers

lees meer

15 november

Astrocafé

't Schouw

lees meer

24 november

You Know You Like It

's-Gravenmoer

lees meer

25 november

Fabian Franciscus

Vlafeest (cabaret)

lees meer

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook