Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

12 december 2017

Loveless
Beste filmliefhebbers,

Het jaar loopt ten einde, we gaan onze laatste vertoningsweek in. Hoog tijd dus om de blik voorwaarts te richten. U kunt zich nu al gaan voorbereiden op al het moois dat, na onze gebruikelijke kerststop, begin 2018 in uw eigen filmhuis in de bioscoop te zien zal zijn. Open dus snel de nieuwe programmafolder in pdf formaat ofkijk op de website, waar alle films beschreven staan die we tot half februari gaan vertonen. 
Loving Vincent
In maar liefst vier van de titels komt het woord 'liefde' voor. Dat betekent niet dat we het jaar beginnen met zoetsappige romantiek. Integendeel, juist de pijnlijke gevolgen van gebrek aan liefde staan centraal in Loveless, een overal bejubelde film die ook op ons grote indruk maakte. We houden erg van Van Gogh, maar dat zijn laatste jaren, verbeeld in Loving Vincent, geen gewoon liefdesverhaal opleveren, dat moge duidelijk zijn. En als de omstandigheden bar zijn gaat liefde uiteindelijk door de maag, zo toont de aangrijpende documentaire Liefde is aardappelen. Dan komen Fransje en Fer in Oude liefde nog het dichtst in de buurt van de gewone romantische liefde, ook al hadden ze dat helemaal niet meer verwacht. 
Tulipani
Voor we volgend jaar de draad oppakken met weervissers Cor en Henk (u kunt al reserveren op de website van Cinema Kiek in de Pot, klik op de aanvangstijd) hebben we vanaf donderdag nog een hele week Tulipani, waarin te zien is dat je spaghetti niet moet prakken. Een erg vermakelijke film, ideaal om het jaar met een goed gevoel achter ons te laten. 

Met vriendelijke groet, en u mede namens de medewerkers van Cinema Paradiso alvast heel fijne feestdagen toewensend,

Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook