Buienradar Brabant

Donckhuys nieuws December

 
De Cammeleur opent haar deuren in 2018!

Ook 2017 is weer voorbij gevlogen bij DonckHuys. We blikken terug op een succesvol 'Theater on Tour'-jaar en kijken ook al vol energie uit naar het nieuwe jaar. Spannende tijden breken aan, want vanaf medio 2018 nemen wij samen met de andere partners intrek in de nieuwbouw aan de Hoge Ham! Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de nieuwbouw, volg dan deze nieuwe Facebookpagina van De Cammeleur.

Peeloof!!
Als de kerst achter de rug is, staat ook Carnaval 2018 al weer voor de deur. Om alvast in de stemming te komen, krijgen we op 27 januari een voorproefje in 't Schouw tijdens Ut Grote Veurspel. Een bonte avond voor en door Peejen. Verschillende Dongense kapellen treden op met als afsluiter een live optreden van een feestband!
Een week daarna vindt het Sauwelweekend plaats, dit jaar in 't Schouw. Voor de volwassen Sauwelaars is er feest op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond en de zondagmiddag is gereserveerd voor de Jeugdsauwelaars. De locaties van de overige carnavalsactiviteiten worden binnenkort bekend gemaakt, houd hiervoor de website van de Peeënstekers in de gaten. 


19/01 Cabaret met Soundos in De Heeren van Dongen
Omdat het theater van De Cammeleur nog heel even op zich laat wachten, gaan we in het volgende jaar weer lekker verder met ons theater 'On Tour'. Op 19 januari komt Soundos el Ahmadi naar Dongen met haar show 'Niets te Verliezen'. Soundos is onder andere bekend van haar deelname aan tv-programma's 'Wie is de mol?' en 'Expeditie Robinson'. Ook timmert ze al wat jaartjes aan de weg in het theater als cabaretière. Ze is al tien jaar lid van het bekende gezelschap Comedy Train. In De Heeren van Dongen staat ze op de planken met haar vierde cabaretvoorstelling, waarin ze zich niet alleen van haar stoere maar ook van haar kwetsbare kant laat zien. Simpelweg, omdat ze niets te verliezen heeft! Bekijk Soundos hier in een van haar eerdere voorstellingen 'Geboren met Ervaring'.

Let op: heb je  al een ticket voor de voorstelling van Soundos? In tegenstelling tot de aanvangstijd van 21.15 uur die op het ticket staat, start de voorstelling om 20.15 uur. 

Een overzicht van andere theatervoorstellingen bij DonckHuys vind je hier.

Prettige feestdagen!
DonckHuys wenst iedereen prettige kerstdagen toe en alle goeds voor 2018. Graag verwelkomen wij jullie weer in 2018 bij 't Schouw, De Geubel, De Heeren van Dongen en straks natuurlijk ook in De Cammeleur!

Overige activiteiten bij Donckhuys
En natuurlijk is er veel meer te doen bij DonckHuys! Een overzicht van alle activiteiten die deze maand bij ons plaatsvinden, zie je hieronder.

Meer informatie is te vinden op www.donckhuys.nl. Volg ook onze Fa
cebook pagina!
 

5 + 19 januari

Vrij dansen

't Schouw

lees meer

12 januari

Pubquiz

De Geubel

lees meer

19 januari

Soundos el Ahmadi

Niets te verliezen 

lees meer

27 januari

Ut Grote Veurspel

De Peeënstekers

lees meer

6 januari

Nieuwjaarsconcert

Musis Sacrum

lees meer

14 januari

Straotparade

De Peeënstekers

lees meer

21 januari

Rommelmarkt

't Schouw

lees meer

31 januari

Eetpunt

's-Gravenmoer

lees meer

10 januari

Damescafé

De Geubel

lees meer

17 januari

Astrocafé

't Schouw

lees meer

27 januari

Repair Café

De Geubel

lees meer

Donckhuys

wenst u prettige

feestdagen!

lees meer

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook