Buienradar Brabant

Donckhuys | Peeloof!

Peeloof!

Carnaval staat voor de deur! In februari kunnen de inwoners van ons Peejenrijk weer lekker gek doen tijdens het feest van de leut. Nog één keer gaat het dak eraf in 't Schouw en De Heeren van Dongen. Vanaf volgend seizoen is De Cammeleur namelijk carnavalproof!

2-3-4 februari Sauwelweekend
In het eerste weekend van februari vindt het Sauwelweekend plaats in 't Schouw. Vrijdagavond, zaterdagmiddag én zaterdagavond staan de Sauwelaars in de ton, om de zaal op zijn grondvesten te doen trillen van de lach. Zondagmiddag is het de beurt aan de Jeugdsauwelaars. Dat wordt een weekend vol plezier! 

10/2 Carnavalszaterdag
Een week later gaat het feest dan echt van start; 4 dagen lang leut! Op zaterdagmiddag trappen we af met de Speciaole Raodvergadering in 't Schouw, waarbij diverse fracties met elkaar in debat gaan over zaken die in het Peejenrijk spelen. Een serieuze aangelegenheid die je met een korrel zout moet nemen. 

11/2 Carnavalszondag
Ook dit jaar is DonckHuys op een aantal externe locaties te vinden. Zondagmiddag tijdens de grote optocht maakt CV Tribune er weer een knalfeest van op het grasveld naast de nieuwbouw van De Cammeleur, met o.a. Lamme Frans en Veul Gère! Daarna is er de prijsuitreiking van de grote optocht op het Wilhelminaplein. Natuurlijk zijn wij dan ook aanwezig om jullie van de nodige drankjes te voorzien.


12/2 Carnavalsmaandag
Dit jaar organiseren we samen met De Viersprong de prijsuitreiking van de kinderoptocht. Op maandagmiddag is het dus in De Viersprong te doen. Maandagavond organiseert CV De Dwaollichjes traditiegetrouw de Peejelandse Top44 in De Heeren van Dongen. Voor de leukste Carnavalshits moet je deze avond dus in De Heeren van Dongen zijn.

13/2 Carnavalsdinsdag
Dinsdagmiddag in 't Schouw worden de oudere Peejen en Peejerinnen getrakteerd op een hoop zang, variété en andere optredens van bekende Dongenaren. Kortom, één groot feest! Dinsdagavond sluiten we het feest van de leut af met de Slotpolonaise in De Heeren van Dongen waarbij Prins Andreo de sleutel teruggeeft aan de burgemeester.


07/04 Oscar Arnold met zijn Einde van de Wereld Conference in 't Karrewiel
Vorig seizoen legde Oscar Arnold de zaal al plat met zijn droge humor tijdens de Comedy Night bij Donckhuys. Dit jaar kun je een hele avond van hem genieten! Oscar is zo'n typische rare gast uit je middelbare schooltijd, zo'n nerd. Met zijn nerdy-brein creëert hij in zijn show een situatie waarin de Apocalyps net heeft plaatsgevonden. Oscar voelt zich als enig overgebleven cabaretier geroepen een einde-van-de-wereld conference te maken. Dat wordt lachen!

20/4 Cabaret met Rob Scheepers
Wie vorig jaar bij de eindejaarsconference van Rob Scheepers was, weet het al lang: deze cabaretier is scherp! Hij zat aan tafel bij DWDD en won de Padoem Patss Oneliner Extravaganza. Inmiddels staat deze rijzende theaterster ook al in het Amsterdamse DeLaMar theater! Rob brengt in 't Schouw zijn nieuwe show 'Kom maar op'. Hij vertelt aan de hand van herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Of Rob daar klaar voor is? Kom maar op!  
We hebben nog tickets, voor €15,= heb je een topavond! 


Overige activiteiten bij Donckhuys
En natuurlijk is er veel meer te doen bij DonckHuys! Een overzicht van alle activiteiten die deze maand bij ons plaatsvinden, zie je hieronder.

Meer informatie is te vinden op www.donckhuys.nl. Volg ook onze Facebook pagina!

2 + 3 februari

Sauwelmiddag/avond

De Peeënstekers

lees meer

10 februari

Speciaole

Raodsvergadering

lees meer

11 februari

Grote Optocht

Prijsuitreiking

lees meer

13 februari

Ouderenmiddag

De Peeënstekers

lees meer

16 februari

Pubquiz

De Geubel

lees meer

24 februari

Jaarconcert

Crescendo

lees meer

4 februari

Jeugdsauwel

De Peeënstekers

lees meer

10 februari

Vette Tranenbal

Daames van Dongen

lees meer

12 februari

Kinderoptocht

Prijsuitreiking

lees meer

13 februari

Slotpolonaise

De Peeënstekers

lees meer

21 februari

Astrocafé

't Schouw

lees meer

25 februari

Rommelmarkt

't Schouw

lees meer

9 + 17 februari

Vrij dansen

't Schouw

lees meer

11 februari

CV Tribune

Naast De Cammeleur

lees meer

12 februari

Peejelandse Top44

De Dwaollichjes

lees meer

14 februari

Damescafé

De Geubel

lees meer

24 februari

Repair Café

De Geubel

lees meer

28 februari

Eetpunt

's-Gravenmoer

lees meer
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook