Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

29 januari 2018

Nao ’t Zuuje
Beste filmliefhebbers,

Er staan weer nieuwe films aangekondigd op onze website www.cinemaparadiso.nl. Het gaat dit keer niet alleen om de titels die in de nieuwe folder (download hier de pdf) staan, maar daarnaast ook om een ingelaste film in Bergen op Zoom. Op woensdag 7 februari 19.30 vertonen we namelijk, zeer bij het seizoen passend, de mooie documentaire Nao ’t Zuuje. U raadt het al - en anders verklapt de foto het wel: die gaat over vastenavend.

We denken ook aan iedereen die niets met carnaval heeft of even wat afwisseling zoekt: op onze gebruikelijke vertoningstijden, alsof er niets aan de hand is, hebben we Vele hemels boven de zevende, naar het boek van Griet Op de Beeck. Ook op zondagochtend.
The Killing of a Sacred Deer
De nieuwe folder opent met een van de beste en meest originele films van vorig jaar: The Killing of a Sacred Deer (foto boven). Gevolgd door de al evenzeer bejubelde documentaire Visages Villages. Ook de rest van het programma is warm aanbevolen. Er is acteerwerk van het allerhoogste niveau in The Party, You Were Never Really Here en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, ontroering in het prachtige On Body and Soul (foto hieronder), het sprookjesachtige Wonderstruck en het boerendrama Petit paysan, en gloedvol sentiment in de nieuwste Woody Allen, Wonder Wheel.
On Body and Soul
We hopen dat u het ook een mooi programma vindt en weer vaak komt genieten.

Nog even ter herinnering: we hebben vanwege de Ladies Night van de bioscoop geen voorstellingen op woensdag 7 februari in Roosendaal en Etten-Leur. We wijken dan eenmalig uit naar de dinsdag (6 februari) met Battle of the Sexes in Roosendaal en Michael Hanekes Happy End in Etten-Leur.  


Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook