Buienradar Brabant

Donckhuys nieuws april 2018

APRIL

Het is lente! Alles gaat weer groeien en bloeien en ook De Cammeleur krijgt steeds meer vorm zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Verder krijgen we lentekriebels als we aan de opening van De Cammeleur denken. Daarover meer verderop in deze nieuwsbrief. Voordat we gaan verhuizen presenteren we in ons DonckHuys on Tour-programma nog twee theateravonden waarvoor nog tickets te verkrijgen zijn: cabaret met Oscar Arnold en cabaret met de mannen van Piepschuim in De Geubel.  

Last-minute uit-tip: cabaretier Oscar Arnold vrijdagavond a.s. in 't Karrewiel
Heb je zin komend weekend te starten met een leuk uitje? We hebben nog een aantal stoelen vrij voor de Einde-van-de-wereld conference van cabaretier Oscar Arnold. Hij was een succes tijdens onze Comedy Night vorig jaar en in zijn nieuwe show creëert hij een situatie waarin de Apocalyps net heeft plaatsgevonden. Oscar voelt zich als enig overgebleven cabaretier geroepen een einde-van-de-wereld conference te maken. Dat wordt lachen! Je kunt hier een voorproefje bekijken. Tickets voor de voorstelling van vrijdagavond kun je hier bestellen.

Piepschuim: 18 mei in De Geubel 's-Gravenmoer
De mannen van Piepschuim zijn al jaren bekend in heel Nederland door hun optredens op festivals als Mundial en Oerol. We zijn er dan ook reuze trots op, dat ze de knallende afsluiter zijn van ons 'Theater on Tour'-programma. Op 18 mei staan ze in De Geubel met Zo doen we dat hier, een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen. 
De voorstelling bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Zo doen we dat hier gaat over jou, over mij, over ons. Dus.....stap in je auto of spring op je fiets en haak aan bij deze laatste 'On Tour' voorstelling in De Geubel! Een video van Piepschuim kun je hier bekijken, tickets zijn hier te bestellen.


Feestelijke opening De Cammeleur op 1 & 2 september
Terwijl de nieuwbouw vordert, zijn we volop bezig met de voorbereidingen van een openingsweekend. Houd 1 & 2 september leeg in je agenda voor de feestelijke opening en een speciaal programma voor alle inwoners van Dongen! Wil je op de hoogte blijven? Volg De Cammeleur dan op Facebook.

 

Overige activiteiten bij DonckHuys

En natuurlijk is er veel meer te doen bij DonckHuys! Een overzicht van alle activiteiten die deze maand bij ons plaatsvinden, zie je hieronder.
Meer informatie is te vinden op www.donckhuys.nl.

7 + 21 april

Vrij dansen

't Schouw

lees meer

11 april

Damescafé

De Geubel

lees meer

18 april

Astrocafé

't Schouw

lees meer

22 april

Rommelmarkt

't Schouw

lees meer

7 april

Oscar Arnold

Cabaret

lees meer

11 april

Lezing KVG

Geheimen

lees meer

18 april

Repair Café

De Geubel

lees meer

25 april

Eetpunt

's-Gravenmoer

lees meer

8 april

Bodypaintwedstrijd

DFBW

lees meer

13 april

Pubquiz

De Geubel

lees meer

20 april

Rob Scheepers

Cabaret

lees meer

27 april

Koningsdag

's-Gravenmoer

lees meer

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook