Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

Met deze nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van ons nieuwe filmprogramma.
Bekijk dit mailbericht in uw internet browser

NIEUWS

28 april 2018

Beste filmliefhebbers,

Deze week hebben wij de prachtige monsterfilm The Shape of Water, winnaar van maar liefst vier Oscars (Beste film, regisseur, muziek en production design) en vele andere filmprijzen. We willen maar zeggen: mis hem niet. Kaartjes zijn online te koop via de site van de bioscoop.

Ook volgende week hebben we slechts één titel, puur omdat we veel mensen verwachten en iedereen in de gelegenheid willen stellen hem te zien: Phantom Thread. Ontzettend mooi gemaakt, en een verhaal met zowel diepgang als verrassende wendingen. 
Als we de ontroerende en geestige documentaire Doof kind en het heftig aangrijpende echtscheidingsdrama Jusqu'à la garde (foto hieronder) vertoond hebben zijn we toen aan I, Tonya. Alweer een film die we een hele week inzetten. Niet omdat we zo van kunstschaatsen houden, maar omdat het zo'n bijzondere, goede en vermakelijke film is. Maar tegen die tijd hebben we vast alweer een nieuwe nieuwsbrief verstuurd. 
Tot slot melden we nog even dat er een nieuwe koploper is in het scheurkaartjesklassement van dit jaar: The Insult (9,3). Toont maar weer eens aan dat ook minder bekende titels niet zelden de moeite waard zijn.

Het programma voor komende tijd is te vinden in de nieuwe programmafolder in pdf formaat en natuurlijk op onze website. Tot gauw bij een film. 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook