Buienradar Brabant

Donckhuys nieuws | Feestelijke opening Theaterseizoen 2018-2019

Feestelijke opening theaterseizoen in De Cammeleur op 14 september!

Terwijl er in en om De Cammeleur nog hard gewerkt wordt, is DonckHuys de afgelopen tijd druk bezig geweest met het samenstellen van een aantrekkelijk theaterprogramma. Want tijdens het eerste seizoen in een prachtig nieuw gebouw en een moderne theaterzaal, wil je natuurlijk extra uitpakken! DonckHuys trapt daarom het nieuwe theaterseizoen af met een feestelijke openingsavond op vrijdagavond 14 september.

Verkoop gestart voor nieuw theaterprogramma
Anders dan andere jaren, kunnen theaterliefhebbers dit jaar al vanaf vandaag tickets kopen voor de voorstellingen die de komende maanden plaats gaan vinden. Het theaterprogramma voor het gehele komende theaterjaar is te vinden op www.donckhuys.nl/theater/. Tickets voor de 2e helft van het theaterseizoen worden op een later moment vrijgegeven voor verkoop. 

Feestelijke openingsavond Theater De Cammeleur
Zoals Dongen gewend is, krijgt het publiek tijdens de eerste avond van het theaterseizoen previews van voorstellingen te zien. Dit jaar krijgt de openingsavond een extra bijzonder tintje; het geheel wordt gepresenteerd door niemand minder dan de bekende Tilburgse cabaretière Karin Bruers. Zoals gebruikelijk kan het publiek tijdens de openingsavond tickets met korting kopen van onder andere de bekende voorstelling ‘Ma’ met Loek Peters, een prachtige theateravond met Foppe de Haan & Evert ten Napel, leuke kindervoorstellingen en veel meer!

En ook in De Cammeleur eindigt een gezellig avondje niet, als de voorstelling is afgelopen. Tijdens de after-party van de openingsavond, serveren we hapjes van het huis! Wil je als een van de eersten in onze nieuwe theaterstoelen zitten? Je kunt hier je tickets bestellen voor de openingsavond.

Meer info over het volledige programma en het reserveren van tickets is te vinden op www.donckhuys.nl.

Piepschuim: 18 mei in De Geubel 's-Gravenmoer
Maar voor we van start gaan met het nieuwe theaterprogramma in De Cammeleur, staat er nog één voorstelling op het programma van ons 'Theater on Tour'-programma. Dit keer in De Geubel waar de mannen van Piepschuim te gast zijn. Al jaren zijn zij bekend in heel Nederland door hun optredens op festivals als Mundial en Oerol. We zijn er dan ook reuze trots op, dat ze de knallende afsluiter zijn van ons 'Theater on Tour'-programma. Op 18 mei staan ze in De Geubel met Zo doen we dat hier, een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema's en kleine problemen.

De voorstelling bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Zo doen we dat hier gaat over jou, over mij, over ons. Dus.....stap in je auto of spring op je fiets en haak aan bij deze laatste 'On Tour' voorstelling in De Geubel! Een video van Piepschuim kun je hier bekijken, tickets zijn hier te bestellen.

Overige activiteiten bij DonckHuys
En natuurlijk is er veel meer te doen bij DonckHuys! Een overzicht van alle activiteiten die deze maand bij ons plaatsvinden, zie je hieronder.

5 + 19 mei

Vrij dansen

't Schouw

lees meer

16 mei

Astrocafé

't Schouw

lees meer

26 mei

Rommelmarkt

Fanfare Euterpe

lees meer

9 mei

Damescafé

De Geubel

lees meer

18 mei

Piepschuim

Muziek/cabaret

lees meer

30 mei

Eetpunt

's-Gravenmoer

lees meer

11 mei

Pubquiz

De Geubel

lees meer

23 mei

Lezing

Heemkundekring

lees meer

14 september

Feestelijke opening

Theaterseizoen 18-19!

lees meer

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook