Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

10 mei 2018

Beste filmliefhebbers,

We doen altijd ons uiterste best fouten in de folder en op de website te voorkomen, maar desondanks ontsnapt er wel eens een typefout aan onze aandacht. Daarom melden we voor de zekerheid even dat de vertoningstijd van de documentaire Doof kind op zondagochtend de gebruikelijke is: 11.15 op alle drie de locaties. Opdat u niet teleurgesteld raakt omdat u de film op een ander tijdstip verwacht. Aan de film zal het niet liggen, want die is prachtig. 
Ook deze speelweek te zien en net zo warm aanbevolen is het Franse vechtscheidingsdrama Jusqu'à la garde, waarin maar weer eens duidelijk wordt waar de uitdrukking 'kind van de rekening' vandaan komt. 

Vanaf komende donderdag (17 mei) hebben we een hele week I, Tonya, over de talentvolle maar  omstreden kunstschaatsster Tonya Harding. Net als het kind in Jusqu'à la garde heeft ook zij het niet getroffen met haar ouders (in dit geval: moeder). 
Dat aan sterrendom een houdbaarheidsdatum vast zit is het thema van het waargebeurde Film Stars Don't Die in Liverpool, met een mooie hoofdrol van Annette Bening.

We sluiten de maand mei af met Les gardiennes, waarin getoond wordt hoe vrouwen op het Franse platteland de Eerste Wereldoorlog beleefden. 

Tot gauw bij een film,

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook