Buienradar Brabant

Donckhuys nieuws september/oktober

Prachtige voorstellingen en leuke activiteiten in oktober!


Heb je de afgelopen weken al een bezoekje gebracht aan De Cammeleur? Wij voelen ons inmiddels helemaal thuis in dit nieuwe prachtige gebouw en hebben zin in het nieuwe seizoen! De feestelijke openingsavond was een groot succes en we kijken uit naar nog heel veel mooie theateravondjes dit seizoen. Meer foto's van de openingsavond vind je hier.

Ook in De Geubel bieden we als vanouds weer een gevarieerd activiteiten-programma. In deze nieuwsbrief een greep uit ons programma voor de komende weken: Peter Faber 75 Hoera! 
Op zaterdag 13 oktober staat de bekende acteur Peter Faber in De Cammeleur. U heeft hem misschien zelfs gezien in de nieuwe TV-serie 'Beter Laat dan Nooit'. In zijn nieuwe theatershow '75 Hoera!' viert Peter het leven; de show is een uit Faber's eigen praktijk geboren interactief programma. De voorstelling is energiek en bovenal erg humoristisch! Het wordt een fantastische optimistische theateravond voor iedereen die het Leven wil Vieren! 

Bijzondere voorstelling De Zandtovenaar met Dongens tintje!
Op 26 en 27 oktober staat De Zandtovenaar in De Cammeleur op de planken. Een voorstelling van De Zandtovenaar is sowieso al heel bijzonder; maar in Dongen is deze voorstelling extra speciaal. De Zandtovenaar manifesteert in zijn zandtransformaties Dongense gebouwen en situaties. En als extraatje verzorgt de Blazers Compagnie Dongen een gedeelte van de muzikale omlijsting. Naast voorstellingen voor volwassenen op 26 en 27 oktober is er ook een speciale kindervoorstelling op zaterdagmiddag 27/10.  

24 oktober: 'Ma', gebaseerd op boek van Hugo Borst
De prachtige voorstelling 'Ma' is gebaseerd op het bijzondere boek van Hugo Borst over de aftakelende geest van zijn moeder die Alzheimer heeft. Ma stond altijd klaar voor haar zoon, maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? Zijn dilemma's, angsten én de liefde voor zijn moeder worden in deze voorstelling vertolkt door acteur Loek Peters, o.a. bekend van de tv-serie Penoza. Wil je zeker zijn van een plek? Bestel dan hier je tickets!

Ook in november zijn er bijzondere theatervoorstellingen in De Cammeleur. Meer informatie vind je hier.


Activiteiten in De Geubel
Ook in De Geubel is er weer van alles te doen in oktober. Op 27 oktober wordt hier vanaf 20.00 uur het najaarsfeest van het 's-Gravenmoers Volkskoor gevierd.. De entree is gratis. En op zondag 28 oktober vindt de Spirituele Engeleninzichtbeurs plaats in De Geubel. Meer info vind je hier. Binnenkort zijn al onze activiteiten die in De Geubel plaatsvinden te vinden op een nieuwe website; daarover later meer.

Andere activiteiten in De Geubel zijn: 
10 oktober: Damescafé, vanaf 20.00 uur
12 oktober: Pubquiz, vanaf 20.00 uur
27 oktober: Repaircafé, van 10.00 tot 12.00 uur
 


 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook