Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

24 september 2018

Beste filmliefhebbers,

De aankondigingen op de website zijn aangevuld tot half november en de nieuwe programmafolder is hier te downloaden. Voorop de folder staat de al wat oudere, bijzonder smakelijke Japanse eetfilm Tampopo, die met veel succes opnieuw in roulatie is gebracht. Tweede film is een bijzondere. In het kader van Coming Out Day, donderdag 11 oktober, hebben we in samenwerking met het COC en distributeur Cinemien de prijswinnende film Girl in voorpremière,  in Bergen op Zoom en Roosendaal. In Roosendaal zijn er die avond dus twee Cinema Paradiso-films tegelijk te zien. 
Voor Bergen op Zoom is donderdag een ongebruikelijke vertoningsavond, maar niet helemaal, want komende donderdag, 27 september, is er om 21 uur de komedie La Ch'tite famille te zien, in samenwerking met Alliance Française. Ook in Bergen op Zoom, op zaterdag 6 oktober in de Gertrudiskerk, organiseert de Gertrudis Cultuurstichting een bijzondere vertoning van The Phantom of the Opera. Het gaat om de klassieke versie uit 1925, op het kerkorgel begeleid door Geert Bierling. Film en omgeving staan garant voor een bijzondere ervaring en met uw Cinema Paradiso lidmaatschapspasje krijgt u ook nog korting. 
Voordat de nieuwe folder ingaat hebben we komende weken nog een stel hele mooie films op het programma. Zo is deze week The Happy Prince (zie foto) een echte aanrader. Daarna zijn er ook nog Don't Worry, He Won't Get Far on Foot met de als altijd geweldige Joaquin Phoenix, de superspannende publiekswinnaar van het IFFR Den Skyldige (The Guilty) en de intrigerende Italiaanse film The Place

Veel om u op te verheugen dus. We hopen u weer vaak te zien!

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.






Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook