Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

7 oktober 2018

Beste filmliefhebbers,

De aankondiging van de voorpremière van Girl ter gelegenheid van Coming Out Day georganiseerd met het COC, bleek voorbarig. Nadat de folder al gedrukt en de vorige nieuwsbrief verstuurd was, werd duidelijk dat vertoning op 11 oktober niet mogelijk is. Nieuwe datum is vrijdag 12 oktober, 20.30, alleen in de City bioscoop Roosendaal. Website en folder (hier te downloaden) zijn gecorrigeerd, dus we hopen dat de rectificatie nu iedereen bereikt heeft. Girl is een ontzettend mooie film die we iedereen aanraden. 
 
Den skyldige
Voor vrijdag zijn er nog drie andere films bij ons te zien. Den skyldige (foto hierboven) is een spannende Deense film die het bij de eerste voorstellingen al erg goed deed (score boven de 9!). Dat het moderne leven op moreel vlak ingewikkeld in elkaar kan zitten wordt duidelijk gemaakt in de intrigerende Italiaanse film The Place. Vanaf donderdag hebben we een wat oudere, maar in meerdere opzichten 'lekkere' film uit Japan: Tampopo. Echt om van te smullen. 
Ook de rest van oktober is gevuld met niet-Engels gesproken films. Erg aanbevolen is Benzinho, een meeslepende en aanstekelijke Braziliaanse film over een moeder die haar gezin uit elkaar ziet vallen. In het altijd fotogenieke Italië kan het leven verrassende wendingen nemen. Op nogal grimmige wijze in de fenomenale film Dogman, op heel andere wijze in Figlia mia. We bezoeken verder deze maand nog Frankrijk en Palestina.

We hopen u weer vaak te zien! Bijvoorbeeld komende vrijdag bij Girl

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook