Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

 

NIEUWS

21 oktober 2018

Dogman
Beste filmliefhebbers,

Graag brengen we de films onder de aandacht die komende weken te zien zijn in uw eigen filmhuis in de bioscoop. Deze speelweek (t/m woensdag) zijn dat het prachtige Franse liefdesdrama Plaire, aimer et courir vite en de indrukwekkende en geweldig geacteerde film Dogman (foto), die zich afspeelt in een behoorlijk grimmig stukje van Italië. Prettiger toeven is het op het zonnige Sardinië, de locatie van Figlia mia (foto hieronder). In korte tijd maakt het verlegen jonge meisje Vittoria er een enorme ontwikkeling door. 
Figlia mia
De warm aanbevolen film The Reports on Sarah and Saleem toont een buitenechtelijke relatie die door de omstandigheden een enorme politieke lading krijgt. 

De eerste week van november hebben we in zijn geheel gereserveerd voor The Children Act (foto hieronder). Emma Thompson schittert in deze verfilming van De kinderwet van Ian McEwan. De Boekenwurm verloot weer een boek in Roosendaal.  
The Children Act
De week erna kunnen we genieten van de privé-opnamen van operalegende Maria Callas in de documentaire Maria By Callas. Ook hebben we een ongelofelijk mooi portret van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy, getiteld Leaning Into the Wind. Een belevenis.
 
Bekijk alvast de trailers via onze website. Of download de programmafolder. 

We hopen u weer vaak te zien!

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 


 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook