Buienradar Brabant

Nieuws Cinema Paradiso

NIEUWS

30 oktober 2018

Todo lo saben
Beste filmliefhebbers,

We zijn al weer toe aan de laatste programmafolder van 2018. Klik hier om hem te downloaden, of kijk gewoon op onze website. Het is weer een zeer gevarieerd programma, te beginnen met de fantastische Spaanse film Todos lo saben, met Penélope Cruz en Javier Bardem. We komen in volgende nieuwsbrieven zeker terug op de nieuwe, maatschappelijk zeer relevante titels. Nu wijzen we graag nog even op de films die we in de meer nabije toekomst gaan vertonen.  
Zoals The Children Act, de meer dan fraaie verfilming van het boek De kinderwet van Ian McEwan. Of de twee kunstenaarsportretten die we vanaf 8 november vertonen: Maria By Callas, vol beelden uit het eigen archief van de legendarische zangeres, en Leaning into the Wind, over het intrigerende werk van landschapskunstenaar Andy Goldsworthy. Een film waardoor je echt anders naar de wereld gaat kijken.  
Tot slot vragen we aandacht voor een bijzonder project van onze bevriende collega's van Filmtheater Fanfare in Oudenbosch. Op zondagmiddag 2 november brengen zij een eerbetoon aan filmcomponist Ennio Morricone. Met uw Cinema Paradiso lidmaatschapskaart krijgt u korting op de toegangsprijs, als ware u lid van Fanfare. Klik hier voor meer info. 

Tot gauw! 

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers van Cinema Paradiso,
Jan Luijsterburg, voorzitter 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook