Buienradar Brabant

Theater de Bussel | Kennismakingskorting op De Uitdaging

Kennismakingskorting op De Uitdaging

Geachte meneer/mevrouw,


Als liefhebber van muziek of de Liever in de Kluiz dan ThuiZ concerten willen we u de muzikale reeks 'De Uitdaging' niet onthouden. Thijs Borsten komt in het nieuwe jaar drie zondagen naar de Bussel met telkens 2 verschillende gasten. Muzikale confrontatie en verbinding: dat is De Uitdaging!

Zondag 6 januari nemen de Franse chansonnier Philipe Elan en de Spaanse flamenco zangeres en gitariste Maria Marin het tegen elkaar op. Er zal worden gezocht naar de ultieme Spaans-Franse combinatie. 3 februari neemt Thijs popzangeres Kris Berry en ethiopische zangeres Minyeshu mee naar het theater. De reeks wordt afgesloten op 14 april met Jeroen Zijlstra en Ntjam Rosie. Aan de ene kant een jazztrompetist die zich bezighoudt met het Nederlandse poëtische lied en aan de andere kant een moderne soulmuzikant met Afrikaanse roots. 

Speciaal voor u hebben we een cadeau om het nieuwe jaar goed in te luiden. U ontvangt 50% kennismakingskorting op de eerst Uitdaging van 6 januari. Als u bij het bestellen op de website de code KENNISMAKING invoert krijgt u automatisch de actieprijs (€10,50) te zien. Nieuwsgierig geworden naar de verschillende muzikale combinaties? Kaartjes kopen kan via onze website, telefonisch of aan de balie. 


Muzikale groet,

Team Theater de Bussel

De Uitdaging
Thijs Borsten, Philippe Elan & Maria Marin
zo 6 jan 2019 15:00
De Franse chansonnier en Edisonwinnaar Philipe Elan neemt het op tegen de Spaanse flamenco zangeres en gitarist Maria Marin. Hoe gaat deze Spaans-Franse combinatie uitwerken?
Bestellen
De Uitdaging
Thijs Borsten, Kris Berry & Minyeshu
zo 3 feb 2019 15:00
Voor de tweede aflevering van De Uitdaging van Thijs Borsten zijn popzangeres Kris Berry, en de Ethiopische zangeres en danseres Minyeshu te gast.
Bestellen
De Uitdaging
Thijs Borsten, Jeroen Zijlstra & Ntjam Rosie
zo 14 apr 2019 15:00
In de derde aflevering van de muzikale boksring kunnen we genieten van de spetterende muzikale confrontatie tussen zanger en jazztrompettist Jeroen Zijlstra en de imposante zangeres Ntjam Rosie.
Bestellen

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook