DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

In deze bizarre tijden is er veel veranderd. We werken thuis. We gaan niet naar het theater of het museum. Er zijn geen evenementen. We maken ons zorgen over de makers, de locaties, de cultuursector in zijn geheel. Maar langzaamaan gaan we toch op zoek naar een manier om het leven in deze situatie aangenamer te maken. In een veilige, of in ieder geval soort van beheersbare vorm. Waarin we het risico minimaliseren. Want dat risico, dat blijft. Maar maanden zonder elkaar, zonder verbinding, zonder samen beleven: dat gaat het ook niet worden.
 

Ook Cultuurnacht Breda start voorzichtig de voorbereiding voor de editie van 2021 op. Hoe die editie eruit gaat zien? Dat weten we nog niet. We volgen de richtlijnen van overheid en RIVM. En we denken mee, bij elke stap die er genomen wordt, hoe dat kan uitpakken voor een Cultuurnacht op een koude avond in januari. Dat het een Cultuurnacht Breda wordt die anders dan anders is, dat weten we al wel zeker. 

Elk jaar trappen we de voorbereidingen af met een Cultuurnachtcafé. Vorig jaar noemde we dat "de matchingsavond". En die is ons goed bevallen! Een zaal vol enthousiaste aanwezigen, doorgewinterde en ook zeker nieuwe deelnemers, een goede sfeer en boven al: een paar mooie matches die tot bloei kwamen tijdens de Cultuurnacht. Dus hier gaan we mee verder. Dit jaar gaan we digitaal. Op 9 juni willen we jullie uitnodigen voor de Digitale Matchingsmiddag voor CNB 2021. Van 16.00 - 17.30  uur, via Teams/ Zoom (link volgt).

Meld je aan via onderstaande button! We hebben ook nog wat vragen voor je om de matchingsavond voor te bereiden.

Hopelijk tot 9 juni! 

Ga naar het formulier
Instagram
Facebook
Website

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook