Buienradar Brabant

Pathé Nieuws | Denzel Washington neemt wraak in The Equalizer 2

 
 
 
 
There will be consequences
There will be consequences

Denzel Washington neemt het opnieuw op voor slachtoffers van een misdrijf in The Equalizer 2Maar de vraag is hoe ver hij zal gaan, als het iemand betreft van wie hij houdt.

Ook te zien in Dolby Cinema en IMAX.

Elvis Special
Elvis Special
Donderdag 16 augustus komt de King of Rock 'n Roll met zijn legendarische '68 Comeback Special naar het witte doek bij Pathé! 
Durf jij het aan?
Durf jij het aan?
Horrorfans maak je klaar voor slapeloze nachten! Van 17 t/m 19 augustus zijn er voorpremières van de nieuwe horrorfilm Slenderman!
De Film van Dylan Haegens
De Film van Dylan Haegens
Dylan Haegens heeft zijn leven goed op orde. Maar wanneer een andere YouTuber hem dwars gaat zitten, moet Dylan alles op alles zetten om zijn vrienden, de liefde en het succes niet te verliezen.  Tijden & Tickets ›
Louis & de Aliens
Louis & de Aliens
Wanneer er een ruimteschip met aliens neerstort, begint voor de 12-jarige Louis een wild avontuur om zijn nieuwe vriendjes Mog, Nag en Wabo weer ongezien de ruimte in te krijgen.  Tijden & Tickets ›
Crazy Rich Asians
Crazy Rich Asians
Wat als je relatie met één van de rijkste mannen uit Azië het doelwit wordt van jaloerse jetsetters én nog erger, je eigen schoonmoeder het op je gemunt heeft. Zal de liefde overwinnen?  Tijden & Tickets ›
Juliet, Naked
Juliet, Naked
Een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft, gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, Fidelity). Met o.a. Rose Byrne, Chris O’Dowd en Ethan Hawke.  Tijden & Tickets ›
Gold
Gold
Hét historische verhaal over de eerste Olympische medaille van India, na hun strijd om onafhankelijkheid van Groot-Brittannië. Met o.a. Akshay Kumar, Mouni Roy en Amit Sad.  Tijden & Tickets ›
Crazy Rich Asians
Crazy Rich Asians
Wat doe je als je rijke schoonmoeder je veracht?
Hell Fest
Hell Fest
Waar je grootste nachtmerrie werkelijkheid wordt...
 
 

Brabantsedag - Nieuws : Entreekaarten ook te koop bij wagenbouwers | Kinderparade groeit als kool | Zwaai de vlag voor de Brabantsedag | Nog tribuneplaatsen beschikbaar

Entreekaarten ook te koop bij wagenbouwers | Kinderparade groeit als kool | Zwaai de vlag voor de Brabantsedag | Nog tribuneplaatsen beschikbaar

Entreekaarten vanaf 1 augustus ook op de bouwplaatsen te koop


Entreekaarten voor de 61ste Brabantsedag zijn vanaf 1 augustus ook te koop bij de zestien wagenbouwersgroepen die samen de grootste theaterparade van het jaar maken. Met de aanschaf van kaarten op de bouwplaats wordt de clubkas gespekt omdat 1,50 euro naar de betreffende groep zelf gaat.

De entreekaarten bij de wagenbouwersgroepen kosten 10 euro, inclusief paradegids ter waarde van 2 euro. Doen toch?


Kinderparade Brabantsedag groeit als kool!


Zaterdag 18 augustus, om 19 uur vertrekt de Kinderparade van de Brabantsedag. Waren er tijdens de eerste editie vorig jaar vijf groepen en in totaal rond de zeventig junior-deelnemers, dit jaar doen op zaterdag 18 augustus al tien groepen mee, met bijna tweehonderd kinderen.

Lees alles over de 10 deelnemende groepen, hun onderwerpen en de startvolgorde van de kinderparade! En natuurlijk zien we jou zaterdag 18 augustus om onze jongste wagenbouwers aan te moedigen in hún parade!


Brabantsedag krant valt in de brievenbus


Komende week verschijnt in een oplage van maar liefst 95.000 stuks de Brabantsedagkrant 2018. In de krant op tabloidformaat staan alle ins en outs van de 61ste Brabantsedag op zondag 26 augustus in Heeze: over de 16 wagenbouwersgroepen en het verhaal van hun theatercreaties, alle muzikale en theatrale optredens en heel veel praktische informatie over de grootste theaterparade van het jaar.

De krant wordt in week 33 huis aan huis verspreid Zuidoost Brabant. Waar precies, dat lees je in het nieuwsbericht.

Zwaai de vlag voor de Brabantsedag


Over twee weken barst de 61ste Brabantsedag los en dat is te merken in Heeze! De roodwit-geblokte Brabantse vlaggen, wagenbouwersvlaggen én Brabantsedag-wimpels maken duidelijk dat de Brabantsedag in aantocht is. De inmiddels bekende actie ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’ beloont de hulp van de Heezenaren hierbij. Hang je de vlag met Brabantsedag wimpel buiten, valt er een heerlijke Brabantsedag taart te winnen.

Nog tribunekaarten verkrijgbaar


Wil jij heerlijk op de tribune zitten tijdens de 61ste Brabantsedag? Dat kan! Er zijn nog tribunekaarten beschikbaar.
Bestel je tribunekaart op www.brabantsedag.nl/tickets


Ben jij erbij? Bij de 61ste Brabantsedag?


Op social media is vanalles mogelijk: Heb jij je Facebook kader al aangepast naar dat van de Brabantsedag? Ga naar https://www.facebook.com/profilepicframes en kies daar het nieuwste Brabantsedag kader. Wel instellen dat ie blijft staan tot ná 26 augustus hè.

Meepraten over de Brabantsedag? Gebruik dan in je Facebookposts, Tweets, Insta's de hashtag #Brabantsedag

Effenaar nieuws: Pussy Riot, Jett Rebel, TenTemPiés, Pann, Escape Room, Onyx op Boogiedown en Fuzz Club tijdschema en winactie

Effenaar

Aangekondigd

Genre: punk

VR 25 Jan - Pussy Riot

Pussy Riot Theatre met origineel lid en theatershow naar Eindhoven.

Meer info

Genre: pop

vr 26 okt - Jett rebel

Virtuoos, wonderboy, popster, Jett Rebel.

Meer info

Genre: wereld

do 15 nov - TENTEMPIÉS

Volksfeest met aanstekelijke mix van rock, reggae, ska en rumba.

Meer info

Genre: open minded

ZA 8 sept - pann

Voel je vrij op het straight-friendly gayfeest van Nederland!

Meer info

Nieuws

inschrijvingen exclusieve escape room geopend

Zijn er verbanden tussen de artiesten die op 27-jarige leeftijd zijn overleden? En hoe is Elvis nu uiteindelijk dood gegaan? En wat is het verband tussen beide mysteries? Los het raadsel op in de Effenaar met deze revolutionare escape room! De boekingen zijn geopend.

Lees verder

Dagindeling Fuzz Club Eindhoven bekend

Nog een paar weekjes en dan barst Fuzz Club Eindhoven los met o.a. optredens van Black Angels en A Place To Bury Strangers. Check nu waar en hoe laat jouw favoriete bands spelen.

Lees verder

Onyx toegevoegd als headliner Boogiedown Festival 2018

Onyx is toegevoegd als headliner voor het Boogiedown Festival 2018. De hiphop groep uit Queens, New York vervangt Joyner Lucas die eerder moest afzeggen wegens stemproblemen.

Lees verder

Verder op de agenda

VR 10 AUG UB40 + MADNESS
ZA 11 AUG SIERRA LEONE CENTRAL UNION OUTING SUMMER PARTY
DI 14 AUG COFFINS
DO 23 AUG IN FLAMES
Bekijk de complete agenda

Pathé Nieuws | Jason Statham neemt het op tegen een megahaai in The Meg

Iemand heeft honger
Iemand heeft honger

Wanneer een duikboot wordt aangevallen door een groot zeemonster, wordt diepzeeduiker Taylor (Jason Statham) ingehuurd om de bemanning te redden. Al snel blijkt het meest gevreesde roofdier allertijden toch niet helemaal te zijn uitgestorven...

Dirty Dancing
Dirty Dancing
"Nobody puts Baby in the corner!" Dé bioscoophit over een meisje dat verliefd wordt op haar dansleraar (Patrick Swayze), zie je begin september bij Pathé!
Grease - 40th Anniversary
Grease - 40th Anniversary
De muzikale klassieker met John Travolta en Olivia Newton-John over zomerliefde, rock 'n' roll en vetkuiven, zie je in oktober op het grote doek!
Summoners opgelet!
Summoners opgelet!

Wie zal Europa vertegenwoordigen tijdens de Wereldfinale van League of Legends en wie moet er in het stof bijten?

Het Palacio Vistalegre in Madrid is deze zomer dé plek voor alle League of Legends fans uit Europa. Wil je eersterangs de EU Summer Finals zien? Kom dan 9 september naar Pathé!

The Spy Who Dumped Me
The Spy Who Dumped Me
De twee beste vriendinnen Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) raken verstrikt in een internationale samenzwering wanneer Audrey erachter komt dat haar ex-vriend een spion is.  Tijden & Tickets ›
Whitney
Whitney
I have nothing, nothing, nothing, If I don't have you.
De documentaire over het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston met origineel materiaal, archiefbeelden en interviews.  Tijden & Tickets ›
Janneman Robinson & Poeh
Janneman Robinson & Poeh
Het hartverwarmende live-action avontuur over Janneman Robinson, Winnie de Poeh en zijn vriendjes in het Honderd Bunderbos. Van de makers van Beauty and the Beast. Ook te zien in de originele versie.  Tijden & Tickets ›
Venom
Venom
"We are Venom"
The Nun
The Nun
"Pray for Forgiveness"

Pathé | om Cruise is terug als Ethan Hunt in het nieuwste deel van de Mission Impossible reeks!

Bekijk hier de webversie ›
We got a badass over here
We got a badass over here
Van daken springen, tussen nauwe bergpassages vliegen, niets is te gek voor Tom Cruise. In Mission: Impossible - Fallout gaat hij nog een stapje verder wanneer hij een gefaalde missie moet zien te redden om een wereldwijde catastrofe te voorkomen.

Ook te zien in 4DX, Dolby Cinema en IMAX.

Voorpremière Expeditie Robinson
Voorpremière Expeditie Robinson
Kom 30 augustus naar Pathé Utrecht Leidsche Rijn en zie als eerste een aflevering van het gloednieuwe seizoen van Expeditie Robinson, exclusief bij Pathé. Daarnaast zijn alle expeditieleden én presentatoren Nicolette en Dennis aanwezig!
Pathé Classic: Dirty Dancing
Pathé Classic: Dirty Dancing
Dé bioscoophit uit de jaren tachtig over een meisje dat verliefd wordt op haar dansleraar, keert terug naar het witte doek! Tickets zijn nu te koop.
PAC Festival - 19e editie
PAC Festival - 19e editie
Op 30 september is het weer tijd voor het PAC Festival: vijf bijzondere voorpremières op 1 dag. Weten wanneer de ticketverkoop start?
Kom afkoelen bij Pathé
Kom naar de Pathé Disneyweken
Kom naar de Pathé Disneyweken
In september zie je tijdens de Pathé Disneyweken jouw favoriete Disney film terug op het grote doek. Geniet volop van de prachtige animaties van Oliver & Co, De Aristokatten, Robin Hood én de door jullie gekozen film Tarzan!
The Darkest Minds
The Darkest Minds
Wanneer een groep tieners op een mysterieuze wijze nieuwe krachten ontwikkelen, worden ze door de regering tot een bedreiging verklaard en opgesloten. Naar het gelijknamige boek van Alexandra Bracken.  Tijden & Tickets ›
Teen Titans! Go to the Movies
Teen Titans! Go to the Movies
Volg de egocentrische, satirische superhelden in hun eerste speelfilm-extravaganza! Een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superhelden genre en vol met muzikale hits.  Tijden & Tickets ›
Exclusieve voorpremière Janneman Robinson & Poeh
Exclusieve voorpremière Janneman Robinson & Poeh
Disney's hartverwarmende avontuur over Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger vele avonturen beleefde met zijn beer en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt.  TIjden & Tickets ›
Robin Hood
Robin Hood
"You are not Robin of Loxley anymore. You are Robin Hood."
Alita: Battle Angel
Alita: Battle Angel
"Alita is new here. She's still learning about things."
Download nu de Pathé App:

Subcategorieën

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook