Buienradar Brabant

Nieuwe ambassadeurs | Voorverkoop is gestart | Brabantsedag presenteert .. | Brabantsedag gaat de grens over

PSV-directeur Toon Gerbrands en politica en Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg zijn de nieuwe ambassadeurs


Vorig jaar is de Brabantsedag gestart met het ambassadeurschap: BN’ers en BB’ers met een warme connectie met Brabantsedag Heeze.
Eerder werden al commissaris van de Koning Wim van der Donk, burgemeester Paul Verhoeven, olympisch en wereldkampioene wielrennen Marianne Vos, auteur Wim Daniëls en muzikanten Björn van der Doelen en Gerard van Maasakkers ambassadeurs voor de Brabantsedag. Sinds kort voegen ook Toon Gerbrands en Madeleine van Toorenburg zich bij dit illustere gezelschap.

Voorverkoop is gestart


Wil jij er zeker bij zijn op zondag 25 augustus? En dat ook nog voor een voorverkooptarief? Dat kan, ga nu naar brabantsedag.nl/tickets en bestel je kaarten in de voorverkoop!

Brabantsedag presenteert... jij bent genodigd!


Je bent van harte uitgenodigd voor Brabantsedag Heeze presenteert…,
de aftrap van het wagenbouwseizoen voor alweer de 62steBrabantsedag.
Brabantsedag Heeze presenteert … geeft een korte terugblik én alvast een voorproefje.

We presenteren resultaten van de nieuwe opzet en het bezoekersonderzoek van Brabantsedag 2018.
Ook de programma’s komen aan bod. En we sluiten natuurlijk af met de onderwerpen en eerste ontwerpen van de zestien wagenbouwersgroepen voor de grootste theaterparade van 2019!

Dorpshuis ’t Perron – donderdag 23 mei – 20.00 uur

Brabantsedag gaat de grens over: paard van VK Schenkels in mei naar Berlijn


Het indrukwekkende en bewegende paard van Vriendenkring Schenkels gaat naar de Maker Faire in Berlijn, dat plaatsvindt van 17 tot 19 mei, die daarmee een Brabants(edag) tintje krijgt!

Telecom keuzehulp

 
 

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheel

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook