Buienradar Brabant

Entreekaarten ook te koop bij wagenbouwers | Kinderparade groeit als kool | Zwaai de vlag voor de Brabantsedag | Nog tribuneplaatsen beschikbaar

Entreekaarten vanaf 1 augustus ook op de bouwplaatsen te koop


Entreekaarten voor de 61ste Brabantsedag zijn vanaf 1 augustus ook te koop bij de zestien wagenbouwersgroepen die samen de grootste theaterparade van het jaar maken. Met de aanschaf van kaarten op de bouwplaats wordt de clubkas gespekt omdat 1,50 euro naar de betreffende groep zelf gaat.

De entreekaarten bij de wagenbouwersgroepen kosten 10 euro, inclusief paradegids ter waarde van 2 euro. Doen toch?


Kinderparade Brabantsedag groeit als kool!


Zaterdag 18 augustus, om 19 uur vertrekt de Kinderparade van de Brabantsedag. Waren er tijdens de eerste editie vorig jaar vijf groepen en in totaal rond de zeventig junior-deelnemers, dit jaar doen op zaterdag 18 augustus al tien groepen mee, met bijna tweehonderd kinderen.

Lees alles over de 10 deelnemende groepen, hun onderwerpen en de startvolgorde van de kinderparade! En natuurlijk zien we jou zaterdag 18 augustus om onze jongste wagenbouwers aan te moedigen in hún parade!


Brabantsedag krant valt in de brievenbus


Komende week verschijnt in een oplage van maar liefst 95.000 stuks de Brabantsedagkrant 2018. In de krant op tabloidformaat staan alle ins en outs van de 61ste Brabantsedag op zondag 26 augustus in Heeze: over de 16 wagenbouwersgroepen en het verhaal van hun theatercreaties, alle muzikale en theatrale optredens en heel veel praktische informatie over de grootste theaterparade van het jaar.

De krant wordt in week 33 huis aan huis verspreid Zuidoost Brabant. Waar precies, dat lees je in het nieuwsbericht.

Zwaai de vlag voor de Brabantsedag


Over twee weken barst de 61ste Brabantsedag los en dat is te merken in Heeze! De roodwit-geblokte Brabantse vlaggen, wagenbouwersvlaggen én Brabantsedag-wimpels maken duidelijk dat de Brabantsedag in aantocht is. De inmiddels bekende actie ‘Zwaai de vlag voor de Brabantsedag’ beloont de hulp van de Heezenaren hierbij. Hang je de vlag met Brabantsedag wimpel buiten, valt er een heerlijke Brabantsedag taart te winnen.

Nog tribunekaarten verkrijgbaar


Wil jij heerlijk op de tribune zitten tijdens de 61ste Brabantsedag? Dat kan! Er zijn nog tribunekaarten beschikbaar.
Bestel je tribunekaart op www.brabantsedag.nl/tickets


Ben jij erbij? Bij de 61ste Brabantsedag?


Op social media is vanalles mogelijk: Heb jij je Facebook kader al aangepast naar dat van de Brabantsedag? Ga naar https://www.facebook.com/profilepicframes en kies daar het nieuwste Brabantsedag kader. Wel instellen dat ie blijft staan tot ná 26 augustus hè.

Meepraten over de Brabantsedag? Gebruik dan in je Facebookposts, Tweets, Insta's de hashtag #Brabantsedag

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook