Donderdag 6 en vrijdag 7 juni
CLUB SALVADOR
Parktheater Eindhoven

Club Salvador is even kleurrijk en surrealistisch als de penseelstreken van grootmeester Salavador Dalí zelf. Geïnspireerd op de sideshows van de vorige eeuw, trakteren internationaal burlesque starlet Xarah von den Vielenregen en El Tigre Blanco op een nachtclub revue met flamenco, burlesque, dragqueens, dangershows én live muziek.Treed binnen in de wereld van Club Salvador. Leeftijd 16+
Lees meer

Zaterdag 8 en zondag 9 juni
STEP IN THE ARENA
Berenkuil Eindhoven

Op 8 en 9 juni viert het internationaal graffiti festival Step In The Arena zijn 10e editie. Een jubileum! Wat in 2010 begon als een festival waarbij talent en gerenomeerde artiesten elkaar konden ontmoeten, groeide al snel uit tot een van de grootste graffitifestivals van de wereld.

Lees meer

8 t/m 10 juni
VIKINGFESTIVAL!
EpreHistorisch Dorp

Een invasie van Vikingen, meer dan 200 Vikingen overspoelen preHistorisch Dorp. Zij brengen een markt vol ambachtelijke waar, demonstraties van ambachten en ze beelden het dagelijks leven van vroege-middeleeuwers uit en geven spectaculaire vechtdemonstraties. Meerdere keren per dag vindt er een grote vechtshow plaats in de Arena.
Lees meer

Maandag 10 juni 
MOORD IN DERTIEN | MOORD TIJDENS KERMIS SINKSEN
Parktheater Eindhoven

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de Moord in Dertien op kunnen lossen. Moord in Dertien is een nieuw concept in restaurant Smaaktheater Dertien: probeer er met een team in acht rondes achter te komen wie de dader is. Een soort Cluedo en Escaperoom in één!
Lees meer

Maandag 10 juni
CARAVAN (5+)
Muziekgebouw Eindhoven

Caravan is een zoektocht aan de hand van Arabische, Ierse en Turkse geluiden gemengd met klassieke muziek en jazz. Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt. Met een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels gaan ze op weg. De wereld maakt muziek maar hun pakje klinkt anders. Wat moeten ze doen?
Lees meer

UITAGENDA
UIT MET KIDS
SENIOREN UITAGENDA
UITKRANT JUNI
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook