DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Effenaar
 
 

Aangekondigd

 

Genre: ALL

Dagelijk the isolation sessiosn

Live muziek in volle zalen gaat even niet meer, enter 'The Isolation Sessions'. In deze livestream komt dagelijks een nieuwe artiest aan bod.

Meer info

Genre: rock

the dirty denims vanavond in 'the isolation sessions' 

Vanavond, 25 maart om 21:00 uur speelt de Eindhovense band 'The Dirty Denims' in The Isolation Sessions. Alles dat goed is aan hardrock en glamrock zal keihard door je speakers komen.

Meer info
 
 

Nieuws

 
 

Geen shows tot 1 juni. Een Overzicht van alle verplaatste shows

Gezien de eerder deze week aangekondigde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid gaan alle shows van de Effenaar tot 1 juni niet door. Hier houden we de lijst bij met tot nu toe door de corona crisis verplaatste of afgelaste shows. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Lees verder
 
 

Coronavirus: wat betekent dat voor mijn bezoek aan de Effenaar?

Via deze pagina houden we alle updates rondom het coronavirus op de voet bij. Hier vind je alle nieuwe informatie met betrekking tot de Effenaar.

Lees verder
 
 

luistertip van programmeur Steffi:

Quarantaine, iedereen zit erin en wat is er dan leuker dan nieuwe muziek luisteren? Het nieuwe album van Thomas Dybdahl genaamd 'Fever'. Lekker toepasselijk en goed voor de concentratie.

Lees verder
 
 

Kijktip van marketeer Bart:

Quarantaine, iedereen zit erin en op deze manier kun je toch nog van muziek genieten! Lil Peep stond bekend om zijn unieke sound: een combinatie van punk, emo en trap. Een documentaire over zijn te korte maar bijzondere leven kon daarom niet uitblijven. ‘Everybody's Everything: Lil Peep’ staat op Netflix.

Lees verder
 
 
 

Instagram van de week

 

@rararadioeindhoven

TRÆN invites: LIKEN van oa Ostara + interview. #psytrance #pan #effenaar 
#dynamo #lekkerebpm

 
 
Beheer hier uw e-mail voorkeuren.

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook