DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

In deze musea-special vertellen we je alles over de Eindhovense musea. Wat houdt ze bezig en wat voor creatieve oplossingen zochten ze voor het bezoeken van hun locatie?

MU
WORLDING WORLDS
De queer, utopische, dystopische, ontkiemende, onverenigbare werelden die door MU online ontsloten worden als Worlding Worlds, bieden meer dan verstrooiing. In een koor van kritische en levenslustige stemmen trekken dertien kunstenaars en designers dominante opvattingen in twijfel, stellen er onverwachte mogelijkheden tegenover en scheppen ruimte die schaars is in de samenleving die we kennen. 
Lees meer over de expo
KAZERNE
THE CIRCLE
“Het ultieme symbool van oneindigheid, eenheid en perfectie.” In de tentoonstelling The Circle richt het collectief Dutch Invertuals zich op een van de meest iconische vormen van ons universum. In Kazerne tonen meer dan 25 designers hun persoonlijke visie.
Beleef de tentoonstelling online: dwaal via de audiotour langs de werken en krijg uitleg van de makers. De tour afsluiten met een Italiaanse pasta of een op de Nordic Cuisine geïnspireerd gerecht? Dat kan. De chefs van de Kazerne delen wekelijks recepten om zelf thuis te maken.
Beluister de audiotour
BALTAN LABORATORIES
MEET THE TEAM
Maak kennis met het team van Baltan. Op Instagram en Facebook stelt het team zich aan je voor met een kort profiel en een highlight van hun favoriete Baltan project. 
Meet the team
ARCHITECTUURCENTRUM
COLUMN DOOR RENÉ ERVEN
''Overtuigd dat we als Architectuurcentrum een belangrijke rol spelen in het faciliteren van ontmoeting en het prikkelen van goede gesprekken over de stad. En dat ging ons goed af in Natlab. Maar hoe doe je dat in een anderhalve-meter samenleving? Wat als je kernactiviteit bestaat uit ‘het samenbrengen van mensen’ en dat even niet meer kan? En, hoe richt je je samenleving in als ‘nabijheid’ even geen optie meer is?''
Lees de hele column
OM TE BEZOEKEN
BEELDENTUIN
Deze beeldentuin in Nuenen is geopend voor bezoekers. De tuin is ingericht met de sculpturen van May Oudenhoven, Rob Zweerman, Jan Opstelten, Kitty Tijbosch, Ton Swinkels, Marc Riemens en Antoinet Verhagen. 
De organisatie heeft er voor gezorgd dat er voldoende ruimte is om op afstand van elkaar de kunstwerken te bezichtigen in binnen- en buitenruimte. Daarom is deze enkel te bezoeken op afspraak. Bekijk de website om een afspraak te maken.
Meer informatie
PHILIPSMUSEUM
ONLINE RONDLEIDING
Het Philipsmuseum nodigt je uit voor een online bezoek aan hun museum. Start je bezoek en bewonder de tijdelijke tentoonstelling Vinyl of struin langs de fabriekshal op de foto.
Bezoek het museum
Instagram UITinEHV
Twitter UITinEHV
Website UITinEHV
Facebook UITinEHV
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook