DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks)  Snelle levering

DAYHAO-maskers, 3-laags oorlus, wegwerp gezichtsmasker Veiligheidsmasker Stof voor medische tandheelkundige salon en persoonlijke gezondheid (50 stuks) Snelle levering

Bestel: € 12,90 inclusief btw.

Fascisten in het Brabantse provinciebestuur, het is een schande!

Wij Brabanders schamen ons voor ons provinciebestuur. Wij betreuren het dat in ons provinciebestuur fascisten deelnemen en dat de er partijen zijn die dit mogelijk maken. Het CDA, de VVD en Lokaal Brabant. Deze partijen  moeten zich schamen!
Bovendien breekt deze coalitie onze cultuur af en zet ze onze Brabantse natuur op het spel

 

Buienradar Brabant

Effenaar

Aangekondigd

Genre: americana

ma 16 nov - POKEY LAFARGE & HIS BAND

King of the retro crooners herpakt zichzelf met briljant album.

Meer info

Genre: techhouse

vr 22 mei - DEEP UNDER

Onderduiken 2020 stijl!

Meer info

Genre: rock

za 23 mei - d deadly

Denvis en Roel terug met D Deadly.

Meer info

Genre: rock

zo 24 mei - ANNEKE VAN GIERSBERGEN

Exclusief materiaal van ‘ons Anneke’ tijdens speciale sessie.

Meer info

Genre: punk

ma 25 mei - THE COSMOSIANS

Gruizige punkers met kazoo als geheim wapen.

Meer info

Genre: psychedelic

di 26 mei - THE SMALL BREED

Van Pink Floyd en Jacco Gardner tot The Pretty Things en The Beatles.

Meer info

Genre: pop

wo 27 mei - JASMIJN

Popei presents: Jasmijn, de singer-songwriter van de toekomst.

Meer info

Genre: metal

do 28 mei - FACELIFTER

Eindhovense oorlogsmachine neemt het op tegen Corona!

Meer info

Nieuws

liefde voor muziek

Wij, de gezamenlijke muziekindustrie, vragen jou, de muziekliefhebber en -professional, om dit bericht te delen met je eigen achterban. Laat weten dat jij het voortbestaan van livemuziek (festivals en concerten) in Nederland ook belangrijk vindt. En teken a.u.b. de petitie!

Lees verder

gluren bij de buren

Hemelvaartsdag is altijd zo’n lekkere dag in het voorjaar om fijn met een biertje in het gras naar live muziek te luisteren. Ten tijde van Corona moeten we zoeken naar alternatieven. 'Heaven on Air' biedt daarom donderdag 21 mei een online festival!

Lees verder

Line-up Eindhoven Metal Meeting compleet

Met de toevoeging van onder andere Suffocation en Benediction is de line-up van Eindhoven Metal Meeting 2020 helemaal rond. In de afgelopen dagen heeft het festival nog een aantal bands toegevoegd aan de line-up.

Lees verder

Vanaf nu kun je elke week je lievelings-menu bestellen

Effenaar Take It Away; een super smakelijke, betaalbare en makkelijke afhaal die je thuis alleen maar even hoeft op te warmen. Dat is niet alleen lekker en handig, je helpt ook met de donatie van een euro per menu aan de voedselbank.

Lees verder

Coronavirus: wat betekent dat voor mijn bezoek aan de Effenaar?

Het kabinet heeft in de laatste persconferentie maatregelen opgesteld die gelden tot 1 september. Lees in dit nieuwsbericht wat dit voor betrekking heeft tot jouw bezoek aan de Effenaar.

Lees verder

Geen shows tot 1 september. Een Overzicht van alle verplaatste shows

Gezien de aangekondigde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid gaan alle shows van de Effenaar tot 1 september niet door. Hier houden we de lijst bij met tot nu toe door de corona crisis verplaatste of afgelaste shows. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt.

Lees verder

luistertip van marketeer Tijs:

Quarantaine, iedereen zit erin en wat is er dan leuker dan nieuwe muziek luisteren? 'Radiooooo' is de online muziek tijdmachine. Zin in een beetje Ghanese funk uit de '70's? Geen probleem! Liever wat Japanse rock uit de jaren 30? Draaien ze. Je kunt even lekker op vakantie in je eigen huiskamer!

Luister hier

Kijktip van Marketeer Bart:

Quarantaine, iedereen zit erin en wat is er dan leuker dan films over muziek kijken? Het is geen film, maar dit keer een gesprek tussen Kendrick Lamar en Rick Rubin, twee grootheden van de hedendaagse muziekwereld. Inspirerend en een toffe kijk in de wereld van deze twee levende legendes.

Kijk hier

Instagram van de week

@tarekbeshta

Posters I made in 2016 for @swans_official and 
@wovenhandband who played in the @effenaar that year.

Telecom keuzehulp

 
 

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

#ikwilwelcultuur #provincienoordbrabant Voor behoud van de Brabantse Cultuur

In het nieuwe bestuursakkoord van FvD, Lokaal Brabant. VVD en CDA, staat dat iedereen die de Brabantse cultuur mogelijk maakt zich moet voorbereiden op een geleidelijke afbouw van de cultuur-subsidie 'richting het nieuwe normaal van na 2023'. De Vereniging Kunst van Brabant en de ondertekenaars van deze petitie komen hier tegen in actie.

Petitie

Wij

Makers, bezoekers, instellingen, burgers en buitenlui, liefhebbers van de rijke Brabantse kunst en cultuur, ondertekenaars van deze petitie 

constateren

dat de nieuwe Gedeputeerde staten van Noord Brabant, gevormd door Forum voor Democratie, VVD, CDA en Lokaal Brabant, van plan zijn de culturele sector in Brabant ernstige schade te gaan toebrengen,

en verzoeken

de Provinciale staten van Noord Brabant niet in te stemmen met dit beleid, alsnog een Gedeputeerde Cultuur te benoemen en werk te maken van een positief en opbouwend cultuurbeleid, zoals de afgelopen jaren succesvol werd ingezet in samenwerking met de makers, culturele instellingen en gemeentes in Brabant.

Onderteken de petitie

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook