Buienradar Brabant

 
Life finds a way
 
Life finds a way

Dinosaurussen, geheime samenzweringen, uitbarstende vulkanen en natuurlijk Chris Pratt. Vier jaar nadat Jurassic World werd vernietigd, dreigt er een nieuw gevaar. Lukt het Owen en Claire de wereld en dino's te redden van hun totale ondergang?

Jurassic World: Fallen Kingdom is ook te zien in 4DX, Dolby Cinema en IMAX.

 
 
Je favoriete superhelden-familie is terug!
 
Je favoriete superhelden-familie is terug!

De ticketverkoop van Incredibles 2 is gestart! Even opfrissen voordat je het nieuwe deel gaat kijken? Kom dan naar The Incredibles Night op donderdag 21 juni en zie het nieuwe deel als allereerste!

 
 
De exorcist van deze tijd!
 
De exorcist van deze tijd!
Ben jij klaar voor de film die nu al de 'engste horrorfilm ooit' wordt genoemd? Kom dan naar de voorpremière van Hereditary op 8 juni.
 
 
 
 
Coppélia
Coppélia
Komisch ballet waarin een pop tot leven komt en het hart verovert van de jonge Franz. Zijn verloofde Swanhilda zal er alles aan doen om de pop een kopje kleiner te maken en Franz een lesje te leren.  Tijden & Tickets ›
 
 
Gogol VIY
Gogol VIY
Het is 1829. Wanneer onderzoeker Yakov de bizarre gave van Nikolay ontdekt, besluiten de twee een bizarre misdaadcase aan te nemen ergens in Dikanka. Een plek waar iedereen grote geheimen bewaart.  Tijden & Tickets ›
 
 
Peppermint
 
Peppermint
Als iemand alles van je afpakt, word je een ander mens.
 
 
Mile 22
 
Mile 22
Mark Wahlberg is terug in een nieuw actieavontuur!
 
 

Telecom keuzehulp

 
 

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook