Buienradar Brabant


Save the date: Positions #4
Gluklya, Naeem Mohaiemen, Sandi Hilal & Alessandro Petti
1 december - 28 april 2019
Met groot genoegen brengen we je op de hoogte van de opening van de tentoonstelling Positions #4. De opening vindt plaatst op zaterdag 1 december van 15.00 tot 18.00 uur. 
Om 16.00 uur is er in het auditorium een welkomstwoord door Diana Franssen en een openingstoespraak door Charles Esche, de curators van Positions #4. Verder informatie over het programma volgt.

Positions #4
Positions #4 presenteert nieuw en bestaand werk van vier kunstenaars; Gluklya (Natalia Pershina-Jakimanskaya), Naeem Mohaiemen en Sandi Hilal & Alessandro Petti. Ze hebben alle vier een band met kunst als activisme en gebruiken kunst als basis om de spanningen aan de orde te stellen die voortvloeien uit historische belasting, onrecht en politieke verandering. Gebruikmakend van een diversiteit aan idiomen zoals film, tekenkunst, architectuur, mode, archivalia, taal en onderwijs bouwen ze in hun werk verhalen op over specifieke delen van de wereld. Of ze nu de erfenis verkennen van de beweging van niet-gebonden landen of kijken naar de huidige situatie van migranten en vluchtelingen in Amsterdam of Bethlehem, de kunstenaars proberen historische fouten en hedendaagse conflicten op te vatten als ervaringen waaraan een bezoeker nieuwe inspiratie kan ontlenen. 

Bezoek onze website voor meer informatie over Positions #4

Agenda Brabant op Facebook

BeterBrabant op Facebook